Skip til hoved indholdet

Med moliri Public har man mulighed for selv at oprette nye subsites. Dette sker via på forhånd definerede layouts for, hvorledes subsites kan se ud. Når et subsite oprettes, sørger automatiserede processer for at implementere løsningen med det valgte design og de korrekte rettigheder.

Subsiteskabeloner der favner ethvert behov: 

Subsiteskabeloner kan anvendes til mange forskellige formål. Det kan eksempelvis være til præsentation af jeres institutioner såsom børnehaver eller skoler - men de kan også bruges ift. branding af kommunen, eksempelvis med et subsite, der promoverer tilflytning til kommunen eller byggegrunde til salg. Det kunne også være kulturelle arrangementer, som har fokus på at "sælge billetter". 

Da formålet med subsites varrierer meget, vil der helt naturligt være behov for stor fleksibilitet ift. det visuelle udtryk, samt hvordan indholdet præsenteres. Med moliri Public kan subsites derfor både opsættes, så de rummer gængse designelementer fra hovedsiden, og dermed har samme designmæssige udtryk som denne. Men samtidig er der også mulighed for at skabe et helt unikt udtryk, som adskiller sig markant fra hovedsiden. Med moliri Public kan der oprettes så mange forskellige designskabeloner, som der ønskes.

Med moliri Public får man altså ikke kun mulighed for nemt at oprette nye subsites med en professionel opbygning, hvor lovgivning, regler og procedure automatisk er håndteret gennem oprettelsen. Det sikres samtidig gennem både layoutet og de mange forskellige tilpasningsmuligheder, at subsitet får det helt rigtige udtryk.

Som standard indeholder Subsites følgende: 

  • Opret og byg nemt selv nye subsites
  • Ubegrænsede muligheder for layoutskabeloner
  • Omfattende designbibliotek til opbygning af indhold
  • Automatiske processer håndterer implementering af subsites
  • Subsites nedarver automatisk funktioner fra hovedsite
  • Central administration og vedligehold af subsites

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til