Screens

Vi er eksperter i digitale løsninger til den almene boligsektor 

Få effektiviseret den daglige dialog og betjening i boligselskabet – vores løsninger er altid meningsfulde og relevante for jeres beboere, bestyrelser og medarbejdere. 

Vi favner hele boligsektoren

Nem Lejeportal

moliri Nem Bolig

Gør boligsøgningen bedre

Optimerer den digitale administration

Vi sætter en stor ære i, at vores produkter løser reelle problemstillinger. Derfor er Nem Lejeportal og moliri Nem Bolig udviklet i tæt samarbejde med den almene boligsektor. Processen giver os en uvurderlig indsigt i, hvor vi kan effektivisere og skabe værdi.

Boligselskaberne vælger vores løsninger fordi:

Udviklingsfællesskab

De bliver en del af et tæt udviklingsfællesskab med andre boligselskaber - som bliver hørt.

Adfærdsdesignet

Løsningerne er adfærdsdesignet med udgangspunkt i brugerens behov og situation. Uanset om det er til beboere, bestyrelse, eller personale. 

Abonnement

Løsningerne leveres som abonnement, og er derfor i konstant udvikling og løbende vedligeholdt. Altid tilgængelig på nyeste teknologi fra Microsoft.  

Driftsikkerhed

Driftsikkerhed og krav til opbevaring af personfølsomme data foregår på højeste niveau i tæt samarbejde med Microsoft og i deres driftmiljø.

Bleau er specialister

Bleau er specialister i digitale arbejdspladser med brug af Microsoft 365, bl.a. MS Sharepoint, MS Teams, samt øvrige Office 365 tjenester.

Webtilgænglighed mm.

Løsningerne overholder altid gældende offentlig lovgivning f.eks. loven for åbne standarder for dataudveksling, loven om persondata og loven om webtilgængelighed. 

Kendte fagsystemer

Løsningerne er tæt forbundet med kendte fagsystemer, såsom EG Bolig, Unik Bolig, Miele, Nortec, KeepFocus, BA Technologies, Eseebase, Penneo, og Nets. 

Velafprøvede metoder

Vi benytter kendte og velafprøvede metoder for forankring af løsningerne til sikring af succesfuld adoption hos jeres brugere.

Bliv en del af et kompetent og landsdækkende netværk

Vi samarbejder med en lang række boligselskaber, som er med til at skabe de optimale betingelser for at udvikle de produkter, der giver mest mulig værdi.